Pranešimas dėl asmens duomenų tvarkymo

Vertindami jūsų privatumą ir siekdami užtikrinti jūsų asmens duomenų apsaugą, žemiau dalinamės išsamia informacija, kokie jūsų asmeniniai duomenys ir kokiems tikslams bus naudojami.

Turėdami su jūsų asmens duomenų apsauga susijusių klausimų ar pastebėjimų, susisiekite su mūsų duomenų apsaugos specialistu tel. nr.: +370 37 333 053 arba el. paštu: info@nfq.lt.

Asmens duomenys, kurie gali būti renkami ir tvarkomi jums dalyvaujant NFQ Technologies organizuojamuose renginiuose ir kitose veiklose:

  • Vardas
  • Pavardė
  • Telefono numeris
  • El. pašto adresas
  • Adresas
  • Žmonių skaičius
  • Komentaras
  • IP adresas

Turite teisę mums pateikti ir kitus jūsų asmens duomenis, tokiu atveju mes juos tvarkysime vadovaudamiesi šiame pranešime pateikta informacija. Taip pat jūsų duomenis galime gauti iš savo partnerių, jei jūs jiems pateikėte savo informaciją, sutikdami, kad mes juos tvarkytume šiame pranešime arba jūsų sutikime numatytais tikslais. Jūsų asmens duomenys gali būti perduodami patikimiems mūsų partneriams, kurie teiks pagalbą jūsų grįžimui į Lietuvą, tačiau tik tiek, kuri leis jums susisiekt su jumis.

Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslai:

  • Sudarydami galimybes sužinoti, bendrauti tarpusavyje, pateikti jums svarbią informaciją.

Su jūsų sutikimu, jūsų asmens duomenis tvarkysime iki jūsų sutikimo atšaukimo, ar iki tol, kol jūsų duomenys mums nebebus reikalingi. Siekiant užtikrinti maksimalų duomenų saugumą, įgyvendinome ir įdiegėme technines ir organizacines priemones, leidžiančias apsaugoti juos nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Nurodytos priemonės yra įgyvendintos personalo, IT infrastruktūros, vidaus ir viešųjų tinklų, informacijos, taip pat naudojamų patalpų ir techninių įrenginių atžvilgiu.

Jūs turite teisę:

  • Prašyti pateikti jums informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
  • Prašyti ištaisyti jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su asmens duomenimis, jūs manote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
  • Prašyti sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su savo asmens duomenimis, jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai;
  • Nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais arba dėl teisėto intereso, kurio mes siekiame arba siekia trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys;
  • Prašyti perkelti jūsų duomenis.

Savo teises galite įgyvendinti pateikdami mums rašytinį pranešimą ir nurodydami kokių veiksmų atlikimo iš mūsų, jūsų duomenų atžvilgiu, pageidaujate. Pranešimą galite pateikti bet kuriuo jums patogiu būdu žemiau pateiktais kontaktais, jei iš tokio prašymo ir su juo pateikiamų dokumentų galima nustatyti jūsų tapatybę.

  • El. paštu: info@nfq.lt
  • Telefonu: +370 37 333 053
  • NFQ buveinės adresu: Brastos g. 15, Kaunas, Rinktinės g. 5, Vilnius arba Tilžės g. 157, Šiauliai

Taip pat šiais kontaktais galite kreiptis, jeigu manote, kad mes nesilaikome šiame pranešime nurodytų savo įsipareigojimų jūsų asmens duomenų atžvilgiu. Prašome kreiptis į mus bet kuriuo patogiu būdu ir mes imsimės veiksmų jūsų teisių užtikrinimui.

Nepavykus išspręsti savo klausimų su mumis tiesiogiai, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, kuri atsakinga už asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų priežiūrą ir kontrolę.

Svetainės slapukų politika

Kas yra slapukai?

Slapukai yra failai, kurie atsiunčiami į Jūsų įrenginį Jums besilankant atitinkamoje interneto svetainėje. Slapukai padeda mums atpažinti Jūsų įrenginį ir pagerinti mūsų interneto svetainės funkcionalumą bei palengvinti naudojimąsi ja. Slapukų naudojimas yra visiškai saugus Jūsų įrenginiams ir informacijai, esančiai juose.

Kam mes naudojame slapukus?

Slapukus mes naudojame siekiant pagerinti mūsų interneto svetainės funkcionalumą bei palengvinti naudojimąsi ja. Slapukus mes taip pat naudojame siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį. Slapukais mes analizuojame Jūsų naršymo istoriją ir šiuos duomenis naudojame siekiant sudaryti Jums galimybę naudotis mūsų paslaugomis, statistinės analizės tikslams.

Kokius slapukus mes naudojame?

Techniniai slapukai. Techniniai slapukai padeda atvaizduoti Jums interneto svetainės turinį Jūsų įrenginyje. Techninių slapukų pagalba užtikriname interneto svetainės funkcionalumą, bei prisitaikymą prie Jūsų poreikių. Techniniai slapukai yra būtini tinkamam interneto svetainės veikimui. Be jų negalima sudaryti galimybės visapusiškai naudotis mūsų interneto svetaine. Šie slapukai nerenka apie Jus informacijos, kuri naudojama prekybai ar rinkodarai.

Funkciniai slapukai. Funkciniai slapukai yra skirti pagerinti interneto svetainės funkcionalumą, padaryti interneto svetainę patogią naudojimui. Šie slapukai nerenka apie Jus informacijos, kuri naudojama prekybai ar rinkodarai.

Analitiniai slapukai. Analitiniai slapukai padeda pažinti mūsų interneto svetainės lankytojus, kad galėtume kuo efektyviau pritaikyti mūsų interneto svetainės veikimą prie Jūsų poreikių ir norų. Analitinių slapukų pagalba analizuojame, ką darome teisingai, o ką turime tobulinti. Analitiniai slapukai taip pat mums padeda gerinti savo veiklą ir užtikrinti, kad Jūsų apsilankymai mūsų interneto tinklapyje būtų naudingi Jums. Analitinių slapukų surinkta informacija yra bendrinė ir nėra individualizuota. Analitinių slapukų informaciją gali būti panaudota siekiant atvaizduoti populiariausius žiūrėtus puslapius, pateikti naudingą informaciją Jums naršant.

Tiksliniai (komerciniai) slapukai. Tikslinius (komercinius) slapukus naudojame siekiant individualizuoti Jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį. Tiksliniais slapukais analizuojama naršymo istorija.

Kaip keisti slapukų nustatymus?

Slapukų nustatymus bet kada galite keisti savo naudojamos naršyklės nustatymuose pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje.

Jūs taip pat galite bet kada atšaukti savo duotą sutikimą dėl slapukų naudojimo pateikdami mums prašymą elektroniniu paštu info@nfq.lt ar telefonu +370 37 333 053. Atšaukdami savo sutikimą dėl slapukų naudojimo Jūs taip pat savarankiškai turite ištrinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus.